Menu
Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden

Voorwaarden De Culinaire 4 Mijl / Frituurloop

1. Algemene Voorwaarden

Deze algemene spelvoorwaarden zijn van toepassing op de door Smoke, Grote Markt 21A, 9712 HR Groningen (hierna: “Organisatie”) georganiseerde De Culinaire 4 Mijl / Frituurloop 


De Culinaire 4 Mijl / Frituurloop is specifiek bedoeld voor deelnemers vanaf 12 jaar woonachtig in Nederland (hierna: de “Deelnemer”). 

 

Het evenement wordt wekelijks georganiseerd op zaterdag en zondag, voor gedurende drie maanden, in 2021 van 12:00 tot 18:00 uur. Anders dan op deze datum kan niet worden meegedongen naar een prijs. 
 

Organisatie behoudt zich het recht voor om het evenement, naar eigen goeddunken te beëindigen, te onderbreken of te wijzigen en/of de actievoorwaarden en/of de prijzen te wijzigen indien externe omstandigheden dit vereisen.

 

 1. Voorwaarden opgevend deelnemer voor zijn/haar team, hierna genoemd: Deelnemer

  Deelnamekosten zijn € 4,- per deelnemer excl. € 0,35 transactiekosten

  Teamgrootte is maximaal 2 personen

  Deelnemer rekent af bij de aanmelding van het evenement en ontvangt na de iDeal betaling een bevestiging van de deelname

  Deelnemer gaat ermee akkoord dat het bedrag, ook bij afmelding niet geretourneerd of gewisseld kan worden. Deelnamekosten zijn bindend.

  Deelnemer is verantwoordelijk dat zijn/haar teamgenoten op de hoogte zijn van deze voorwaarden en verwijst zijn team naar https://deculinaire4mijl.nl/ om deze door te lezen.

  Deelnemer krijgt tot uiterlijk zes uur voor aanvang informatie over de route, het menu en informatie voor het invullen van het antwoordformulier in Google Forms

 

Deelnemer moet op verzoek van deelnemende horecapartners zijn/haar bewijs van deelname kunnen laten zien om gebruik te maken van de kortingen


Deelnemer is zelf verantwoordelijk om tijdig het formulier geopend en getest te hebben voorafgaand op het evenement

 


 1. Voorwaarden deelnemers

  Deelname aan De Culinaire 4 Mijl / Frituurloop vindt plaats op zaterdag en zondag, gedurende drie maanden, om 12:00 en 14:30 uur. 


Deelnamekosten zijn € 4,- per deelnemer excl. € 0,35 transactiekosten

 

Deelnemers zijn zelf verantwoordelijk voor het aanhouden van de richtlijnen van het RIVM tijdens de wandeling. Deelname is op eigen risico.
4. Prijzen

 

Er worden een hoofdprijs aangeboden voor de deelnemers van de quiz. Prijs De Culinaire 4 Mijl bestaat uit en dinervoucher ter waarde van twee hoofdgerechten en de prijs van Frituurloop bestaat uit 365 frikandellen.

De organisatie behoudt zich de recht tot een week nakijktijd. Hierna worden de winnaars op onze social media kanalen bekend gemaakt en persoonlijk ingelicht. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend. 

 

© 2024 De Culinaire 4 Mijl